Rrëfimi ekskluzive i nxënëses së përd*hunuar nga profesori dhe polici hetues (Video)

News

Rrëfimi ekskluzive i nxënëses së përd*hunuar nga profesori dhe polici hetues.

E ligsht fizikisht, por e fortë shpirtërisht, vajza nga Drenasi ka rrëfyer për Insajderin gjithë përvojën e saj të përjetuar që nga mosha 15 vjeç e gjysmë, shty,pe rek,lamen për të parë videon… (pritni 5-6 sekonda)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *