Isco: ‘Ronaldo u largua nga Real Madridi, për shkak të këtij lojtari të Barcelonës.’

News

Mesfushori spanjollë Isco Alcaron është kthyer edhe njëherë të flas përl argimin e
Cristiano Ronaldos nga Real Madridi.

Isco beson se portugezi u largua për para nga klubi madrilien, por ai gjithashtu
këshilloj Cristianon se duhettë merrte shembull tek rivali i tij Leo Messi.

‘Ronaldo dhe Messi janë lotarët më të mirë në botë gjatë vitëve të fundit, por
Cristiano duhej të merrte shembull nga argjentinasi.’

‘Ne e respektonim të gjithë atë, përfshirë edhe presidenti, Cristiani dëshironte një
pagë më të madhe se Messi, por Perez nuk i ofroj diçka të till dhe ai u largua.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *