Familja behet me djalë pas 24 vitesh martës, shikoni “zijafetin” qe e bën dhe si ia vendosen emrin (FOTO)

News

Prizreni, e sidomos familja Kabashi nga Korisha e këtij qyteti, sot ka arsye për të festuar më shumë. Pas 24 vitesh martese, një çift sot u bë me djalë. Dhe, djalit të porsalindur, për ta nderuar 28 Nëntorin e shqiptarëve, prindërit ia vunë emrin Flamur.Flamuri ka lindur në Spitalin Amerikan në Prishtinë, ku gjendet akoma në këto çaste. Ai është në gjendje shumë të mirë shëndetësore, dhe i bukur tamam si flamuri jonë dhe ra.ca shqiptare.

Urime familja Kabashi, urime shqiptarë, jetë të gjatë Flamurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *